Slipa och sanera betonggolv med HTC

Renovera rätt och behåll det gamla golvet, eller se till att du får en perfekt yta att lägga ditt nya golv på. Oavsett får du hjälp med sanering och bortslipning av lim, spackel och ojämnheter av Gävle golvteknik.  

I samband med ombyggnationer och tillbyggnader är golvläggning och byte av golv en del i renoveringen och byggprojektet. Tidigare spacklades gammalt lim och mattrester helt enkelt över, men idag går det att slipa ytan för att få den ren och förbereda för golvläggningen. Genom moderna HTC-slipmaskiner och diamantslipning kan allt gammalt material slipas bort. Det gör att du behöver mindre flytspackel om du väljer att spackla inför golvläggning eller kan undvika flytspackling helt. Med en noggrann preparering och golvsanering kan stora kostnader sparas.  

Slipa bort mattlim och spackel med Gävle golvteknik 


​​​​​​​För att få bästa resultat när du lägger golv, vid plattsättning eller ommålning är en ren yta en av de viktigaste förutsättningarna. Tillsammans med oss och HTC-slipmaskiner får du bort beläggningar som gammal färg, epoxy-rester, mattlim och spackel smidigt och säkert. Är resterna av svårbestämt material kan du få hjälp av oss med provtagning och kontroll om det exempelvis finns risk för asbest eller andra kemikalier som behöver saneras enligt gällande miljöföreskrifter. Unnar du din renovering ett diamantslipat golv, så behöver du oftast bara dammsuga före målning eller plattläggning. Ett slipat betonggolv blir också mindre ojämnt, vilket gör plattläggningen blir enklare och bidrar till att minska färgåtgången vid ommålning. Det är en investering som lönar sig i längden. 

Kontakta oss


För mer information kontakta oss på tel 070-585 46 66 eller via formuläret intill. Vi arbetar främst i Gävle, Uppsala och Stockholm men även i andra delar av landet.

Slipa betong och marmor med hantverksskicklighet


Sedan starten av Gävle golvteknik har HTC-maskiner varit våra verktyg för att du ska få ett vackert och jämnt slipat golv. Oavsett om det handlar om renovering av ett marmorgolv, nygjutning av betonggolv eller att rengöra och golvsanera en yta för plattsättning eller ommålning. När det handlar om att få fram rätt yta och polera betong till rätt golvglans är erfarenhet och hantverksskicklighet två viktiga framgångsfaktorer. Du får båda hos oss. Förutom att vi har varit i branschen sedan 1991 och sedan dess slipat ett antal golv, får du också ett golvslipningsföretag som har bakgrund inom snickeri och byggnation. Det gör att du får både expertkunskap inom golvslipning och ett bredare perspektiv inom renovering. Har du frågor om golvsanering eller golvrenovering och vill veta mer om hur vi slipar golv är du alltid välkommen att kontakta oss.